Poceni trenirke so pogosto kos oblačila, ki ga zagotovo največ ponosimo. Še posebej je to bolj pogosto pri moškem delu populacije. So namreč ohlapne, udobne, mehke na dotik in predvsem omogočajo lahkotno gibanje našega telesa ter udobno sedenje ali poležavanje. Modne smernice so jih v preteklosti imele za oblačilo namenjeno uporabi doma, a se je dandanes vse skupaj močno spremenilo. S svojimi raznoraznimi modeli in dizajni so postale moderne, kar je privedlo, da jih ljudje nosijo tudi v javnosti npr. ko gredo v trgovino ali na delovno mesto.

Še posebej so priljubljene med mlado populacijo kot tudi med starostniki, saj so enostavne za obleči. V trgovinah Mana smo zato za vas pripravili pestro ponudbo poceni trenirke, z nakupom katere boste zagotovo zadovoljni vi in vaši najbližji.

Moške trenirke za udobno preživljanje prostega časa ali za športne aktivnosti

Poceni trenirke so mnogokrat cenejše zaradi uporabe nekakovostnega materiala, a to pri naši ponudbi zagotovo ne bo tako. Ponujamo vam namreč moške trenirke vse izdelane iz 100 % bombaža. Tako so sestavljene iz popolnoma naravnih vlaken, ki ne dražijo kože. Moške trenirke so lahkotne in kar je najpomembnejše dihajo. Ob nošenju ne boste imeli neprijetnega občutka potenja ali zbadanja zaradi grobosti materiala, ki se pogosto pojavi pri cenejših trenirkah.

Bombaž se za izdelavo kvalitetnih, trajnostnih oblačil uporablja že več tisoč let, ljudje so ga v preteklosti imenovali tudi belo zlato. Proces izdelave je bil kar dolgotrajen. Dandanes pa imamo na voljo poceni trenirke iz omenjenega materiala predvsem zaradi strojne pridelave, ki pa je vsekakor še vedno zelo kakovostna. Njihova življenjska doba bo večletna, saj je material izredno trpežen in se prilagaja našim gibom tudi v primeru raztezanja.

Za vzdrževanje je pomembno le, da oblačila operete na programu za bombaž in z univerzalnim pralnim sredstvom. Barvne tkanine lahko perete pri temperaturi, ki ni višja od 60oC. Krčenje materiala bo okoli 5 – 10 %. Potrebno bo le likanje, saj se zaradi svoje materialne sestave občasno zmečkajo.

Sestavite svojo najljubšo kombinacijo zgornjega in spodnjega dela trenirke

Na izbiro vam ponujamo najrazličnejše kombinacije poceni trenirk. Lahko se odločite za nakup moškega puloverja s kapuco ali brez ter moške jopice. V ovratniku se nahaja v primeru, da imajo kapuco, všita vrvica in v kolikor gre za jopico, bo to mogoče zapreti na zadrgo. Rokavi se zaključujejo na patent kar jim prinaša stabilnost. Moške trenirke vsebujejo tudi žepe in so tako zelo priročne, če jo oblečete za na pot v naravo.

Ne prezrite tudi poceni spodnji del trenirke, ki vsebuje širšo elastiko in vrvico za regulacijo širine v pasu. Ta je še posebej koristna v primeru, da ste za svojo velikost bolj suhe postave in vam marsikdaj hlače ne ustrezajo v pasu. Spodnji del trenirke ima hlačnice zaključene na patent kar omogoča, da se držijo na svojem mestu in ob hoji ne plapolajo. Ob straneh lahko vsebuje tudi diskreten potisk. Spodnji del trenirke je tako zaradi svojih karakteristik udoben in prijeten za nošenje. Kupite ga lahko v različnih barvah npr. v črni, sivi in temno modri. Barvno lahko spodnji del trenirke uskladite tudi z nakupom zgornjega. Spodnji del trenirke lahko kupite kot samostojen kos. Odlično bo sovpadal samo s preprosto majico za trening ali prosti čas.

Kvalitetni material, različne velikosti in brezplačna poštnina poceni trenirke

Poceni trenirke nudimo v različnih velikostih. Za moške trenirke boste tako našli velikosti S, M, L, XL in XXL. Sama cena se glede na velikost moške trenirke ne spreminja. V kolikor ne veste za katero številko se odločiti, lahko na naši spletni strani najdete tabelo. Določite jo glede na vašo telesno višino in podane druge ustrezne parametre. Upoštevajte tudi količino krčenja pri pranju, če se bi slučajno znašli med dvema primernima številkama. Vedno se lahko tudi prepričate v kateri prodajalni imamo določene kose na zalogi, v kolikor bi si želeli zgornji ali spodnji del trenirke pomeriti. Žal pa brezplačen prevzem v trgovinah še ni mogoč.

Odločite se za nakup poceni moške trenirke kot darilo za rojstni dan, obletnico ali kot pozornost do vašega bližnjega. Uporabil jo bo lahko za športne dejavnosti, kot tudi za izlete ali preživljanje prostega časa, a obenem izgledal moderno in privlačno. Cene se gibljejo že od 11 evrov dalje za spodnji del trenirke in od 12 evrov dalje za zgornji del moške trenirke. Na voljo pa so vam tudi popusti, ki bodo omogočili đe cenejše nakupe.

V kolikor kupite poceni trenirke v vrednosti nad 30 evrov vam ponujamo brezplačno poštnino. Dostavo lahko nato pričakujete v 8 delovnih dneh in sicer je ta mogoča po celotni Sloveniji. V primeru, da vam kupljeni kos ne bi ustrezal, ga je mogoče vrniti v originalni embalaži, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Ne odlašajte z nakupom, opravite ga še danes kar iz vašega udobnega naslonjača in varno preko spleta.