Za vsa naročila, ki jih želite prevzeti v eni izmed naših trgovin MANA v Sloveniji (SEZNAM TRGOVIN), je dostava brezplačna. Dostava v izbrano MANA trgovino lahko traja do 10 delovnih dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih naročenih izdelkov ne pošiljamo. 

Ko bo vaše naročilo v trgovini pripravljeno za prevzem, vam bomo poslali SMS. Za prevzem paketa in podpis prevzema potrebujete svoj osebni dokument in številko naročila. 

Naročilo vas bo v izbrani trgovini čakalo 10 dni. Če naročila v tem času ne prevzamete, ga bomo razveljavili, izdelke vrnili v prodajo, vam pa vrnili kupnino na enak način, kot je bilo izvedeno plačilo. 

Pri izbiri dostave v trgovino je možno le predhodno plačilo s kartico ali bančnim nakazilom na transakcijski račun podjetja Metro, d.d.. Plačilo z gotovino ali s kartico ob prevzemu v trgovini ni mogoče.

Naročilo lahko prevzame tudi tretja oseba, ki mora imeti pooblastilo kupca. V trgovini mora pri blagajni povedati ime kupca, številko naročila ter na zaslonu mobilnega telefona pokazati e-sporočilo oz. SMS (ki mu ga je posredoval kupec), da je naročilo pripravljeno na prevzem. Nato predloži še svoj osebni dokument in podpiše prevzem naročila, ki je možen le s predhodnim plačilom v spletni trgovini.

Radi bi vas opozorili, da sami nosite vso odgovornost, če ste za prevzem paketa pooblastite tretjo osebo.