Rek, da obleka naredi človeka, zagotovo velja v današnjem času spreminjajočih se modnih zahtev in pravil. Zunanji izgled je izraz urejenosti, profesionalnosti in resnosti. Logično je, da si ga ljudje želimo ustvariti tudi v svojem prostem času, kjer je v preteklosti veljalo, da smo nosili ponošena in slabše kvalitetna športna oblačila. Dandanes pa je situacija drugačna. Večinoma se ljudje odločijo za nakup ženske, otroške ali moške trenirke, ki ima stilski dizajn in je narejena iz kvalitetnega materiala. Pri podjetju Mana smo se zato odločili ponuditi športna oblačila pestrega izbora, med katerim lahko najdete tudi marsikatere znižane in poceni trenirke.

Ženske trenirke v katerih boste vedno moderne tudi v prostem času

Ženske trenirke ponujamo v najrazličnejših kombinacijah roza, črne, bele, sive in modre barve. Naša športna oblačila so zgrajena iz 100 % bombaža ali pa je temu dodano nekaj elastana. Bombaž je znan kot izredno kvaliteten material, ki ne draži kože in je zelo mehak na dotik. Elastan mu je dodan navadno v okoli 8 % in omogoča še boljšo raztegljivost ženske trenirke. Tako so takšna športna oblačila primernejša za sprehode, tek in druge športne aktivnosti. V njih se lahko lotite tudi joge in drugih raztezanj.

Ženske trenirke lahko najdete v velikostih od do XXL. Spodnji del ženske trenirke predstavljajo hlače, ki imajo lahko ob straneh diskreten potisk. Hlačnice se zaključujejo s patentom, v pasu pa imajo vrvico za zavezovanje, s čimer ohranjajo stabilnost. Zgornji del ženske trenirke lahko izbirate med nakupom jopice ali puloverja. Jopica ima kapuco in vrvico za zavezovanje vratu ter zadrgo. Pulover pa se na zadrgo ne odpira, ampak ga preprosto oblečete čez glavo. Obe športni oblačili imata na sprednjem delu navadno čudovit potisk. Ženske trenirke se cenovno gibljejo od 10 evrov dalje na posamezen kos, s čimer je naša ponudba športnih oblačil ena izmed ugodnejših na tržišču.

Otroške trenirke za udobnejše in prosto gibanje vaših najmlajših

Naša ponudba ima mnoge dizajne otroških trenirk za različno starostno skupino otrok nad katerimi boste navdušeni vsi. Otroške trenirke se za deklice nahajajo v kombinacijah črne, bele, roza, sive barve in vsebuje predvsem potisk rož, pikic, srčkov, metuljčkov in drugih ljubkih motivov. Za dečke pa boste našli otroške trenirke v kombinaciji rjave, modre, črne, bež, rumene in rdeče barve. Motivi so primerni za fante in vsebujejo na primer dinozavre, nogometno žogo in računalniške igrice.

Športna oblačila za vaše najmlajše so narejena le iz 100 % bombaža, saj se zavedamo kako pomembno je, da se otroci v otroški trenirki dobro počutijo, da jih ne zebe in da z nošnjo neustreznih materialov ne povzročimo alergičnih reakcij. Zgornji del otroške trenirke je lahko jopica na zadrgo in kapuco ali pa se odločite za pulover s kapuco ali brez. Spodnji del pa predstavljajo hlače, ki jih v pasu zavežete z vrvico. Športna oblačila so tako ena izmed prvih v vrsti izbora za aktivne otroke, saj so mnogo enostavnejša za obleči, kot recimo otroške kavbojke ali srajca. Prav tako jih je težje uničiti.

Velikost otroške trenirke se glede na tabelo giblje od števila 98 pa do števila 164. Zanjo se odločite na podlagi starosti otroka in njegovega obsega prsi, pasu ter bokov izmerjenih v cm. Cene se gibljejo od 10 evrov dalje. Ne spreglejte ponudbe poceni trenirke, ki jih dobite tudi po 40 % cenejši ceni.

Moške trenirke bodo vašim boljšim polovicam odlično pristajale

Dejstvo, da so ženske tiste, ki jim veliko več pomeni zunanji izgled, je že zbledelo. Moški si namreč po zadnjih raziskavah izredno prizadevajo, da kupujejo kose, ki se prilegajo njihovim telesnim potezam ter jih s tem poudarijo. Zatorej so prav športna oblačila tista, ki so za njih pomembna. Še posebej ker v njih lahko brez težav opravljajo raznorazna opravila v delavnici ali okoli doma. Pri tem pa bodo izgledali privlačno.

Ponujamo vam spodnje in zgornje dele moške trenirke v črni, modri, sivi in rumeni barvi. Hlače imajo elastiko v pasu, ki prinaša še večje udobje in ne tišči. Pulover lahko vsebuje žepe in kapuco z zatezno vrvico, ki prilagodi zaprtost ovratnika. Primerno velikost lahko na podlagi podane tabele določite med S, M, L, XL, XXL in XXXL. Kupite lahko kvalitetne, a poceni moške trenirke, saj se cene gibljejo od 10 evrov dalje za posamezen del.

Nakup športnih oblačil je enostaven. Opravite ga namreč lahko kar preko spleta in na podlagi tabele določite ustrezno velikost. V kolikor vam izdelek ne bi ustrezal, ga lahko vrnete v originalni embalaži, mi pa vam bomo vrnili kupnino. Dostava je brezplačna pri nakupu v vrednosti nad 30 evrov. Vaša športna oblačila bodo na vrata vašega doma prispela v roku 8 delovnih dni. Ne odlašajte, preglejte našo pestro ponudbo, med katero lahko najdete tudi znižane, poceni trenirke. Za nakup v trgovini Mana vam zagotovo ne bo žal.