Naročilo lahko dostavimo na vaš izbran naslov na področju Slovenije.

Cena dostave na področju Slovenije znaša 4,99 € z DDV. Za nakupe nad 30 € ali več je dostava brezplačna

Pošiljko lahko na svojem naslovu v Sloveniji pričakujete v roku do 8 delovnih dni. Ob sobotah, nedeljah in praznikih naročenih izdelkov ne pošiljamo. 

  • Dostava preko dostavne službe GLS

Dostava naročenih izdelkov preko dostavne službe GLS je mogoča po vsej Sloveniji. Ko bo pošiljka pripravljena, vam bo dostavna služba GLS poslala obvestilo prek e-sporočila in SMS-a, da je paket pripravljen in bo dostavljen naslednji delovni dan. V istem sporočilu boste prejeli številko paketa ter povezavo in geslo, s katerim lahko preverite stanje dostave, spremenite datum dostave ali preusmerite paket na drug naslov, v Paketno trgovino ali v Paketomat. Direktna izbira dostave v Paketomat ali Paketno trgovino ni možna.

Stanje paketa lahko preverite tudi na uradni spletni strani GLS, na telefonski številki 01 500 11 50 ali na https://gls-group.eu/SI/sl/sledenje-posiljki. Poleg SMS-a boste prejeli tudi e-pošto z več podatki o vašem paketu, med drugim tudi znesek, ki ga boste morali plačati pri prevzemu paketa (če ste izbrali plačilo po povzetju – z gotovino ali s kartico).

  • Prevzem v GLS Paketomatu ali Paketni trgovini

Naročilo lahko prevzamete tudi v GLS Paketomatu ali Paketni trgovini. Dostavna služba GLS vam bo poslala obvestilo prek SMS-a, da je paket pripravljen in bo dostavljen naslednji delovni dan. V istem sporočilu boste prejeli tudi številko paketa ter povezavo in geslo, s katerim lahko preverite stanje dostave, spremenite datum dostave ali preusmerite paket na drug naslov, v Paketomat ali Paketno trgovino. Direktna izbira dostave v Paketomat ali Paketno trgovino ni možna – dodatni stroški, ki jih krije kupec.