Spletna trgovina MANA omogoča naslednje načine plačila

 1. Plačila s plačilno kartico na daljavo: 
  • Naročene izdelke lahko varno plačate s plačilno kartico  (Visa, BA, Karanta, Mastercard, Maestro) ob oddaji naročila v spletni trgovini MANA. Plačnik mora biti ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne kartice. Če izdajatelj plačilne kartice zavrne avtorizacijo plačila, spletna trgovina MANA ne bo sprejela naročila in ne bo odgovorna za zamudo pri dostavi ali ne-dostavo. Spletna trgovina MANA kupca ni dolžna obvestiti o razlogu nesprejema naročila. 
  • Ob naročilu potrjujete, da je plačilna kartica, ki je predmet plačilne metode, vaša. Če tega v postopku nakupnega procesa ne morete potrditi, ne morete skleniti pogodbe z nami. (Zaradi zagotavljanja varnosti bodo podatki vaše kartice šifrirani.)
  • Spletna trgovina MANA ni odgovorna, če banka ali izdajatelj plačilne kartice kupca dodatno bremeni za kakršnokoli plačilo, povezano s kupčevim naročilom.
  • Smatra se, da plačilo ni bilo izvedeno, vse dokler  spletna trgovina MANA ne prejme nakazila.
 1. Plačilo s predhodnim nakazilom (po predračunu): 
  • Naročeno blago lahko plačate z nakazilom na naš TR račun št. SI56 0400 1005 0478 110, odprt pri Abanki/NKBM. Plačilo izvedete na osnovi prejetega elektronskega sporočila ali predračuna, potem, ko oddate naročilo. Pri plačilu obvezno navedite točen sklic in nam tako omogočite, da informacijo o plačilu avtomatično prenesemo v naš informacijski sistem. Dobavni rok prične teči z dnevom zaznave prejema sredstev na naš račun. Prosimo, da upoštevate, da prejeta naročila izvajamo po vrstnem redu prejetih plačil na naš račun, tako da se lahko stanje zaloge v času prejema vašega plačila razlikuje od stanja zalog v času oddaje naročila.
  • Pri naročilu po predračunu morate znesek nakupa poravnati v roku 3 delovnih dni od naročila. Pri naročilu z bančnim nakazilom morate znesek nakupa poravnati v roku 3-h delovnih dni od naročila. Po tem času boste dobili še dodatna 2 dni oz. 48 ur za izvedbo plačila, nato pa se naročilo avtomatično in brez stroškov stornira.
 1. Plačilo po povzetju pomeni, da lahko naročene izdelke plačate ob prevzemu dostavni službi GLS z gotovino ali plačilno kartico. Dodatnih stroškov pošiljanja dostavljalcu naročenih izdelkov iz spletne trgovine MANA niste dolžni poravnati.