SPREMINJANJE PODATKOV IN NAROČIL

Če želite spremeniti svoje osebne podatke, geslo ali podatke za dostavo, se najprej prijavite v svoj uporabniški račun in nato v meniju desno zgoraj kliknite MOJ RAČUN.

V MOJEM RAČUNU na vaši nadzorni plošči lahko upravljate svoje plačniške in dostavne naslove ter urejate svoje geslo in podatke računa

Za urejanje osebnih podatkov izberite NASLOVE, in sicer NASLOV PLAČNIKA s klikom na uredi, lahko pa dodate tudi NASLOV DOSTAVE. Naslove lahko spremenite tudi med nakupnim procesom (NAKUP) na levi strani košarice pri PODATKI NAROČNIKA.


Če želite spremeniti svoje geslo kliknite naPODROBNOSTI RAČUNA in geslo spremenite v rubriki SPREMEMBA GESLA. Ne pozabite klikniti tudi na gumb SHRANI SPREMEMBE.

Opozorili bi vas radi, da oddanega naročila naknadno ne morete spreminjati. Oddano naročilo lahko prekličete samo, če je še v obdelavi. Svetujemo vam, da v najkrajšem možnem času stopite v stik z našo službo za pomoč kupcem na telefonsko številko 03 42 42 822 (od ponedeljka do petka, od 7.00 do 15.00). Če vam naročila ne uspe preklicati, ga še vedno lahko brezplačno vrnete v katerikoli Mana trgovini po Sloveniji. Glejte postopek opisan v Splošnih pogojih poslovanja spletne trgovine MANA – tč. 16. Pravica do odstopa od pogodbe.