1. V meniju v zgornjem delu spletne strani izberite željeno kategorijo (Ženske, Moški, Deklice, FANTJE, BABY, …).
 2. Znotraj vsake kategorije se prikažejo podkategorije. Izberite tisto podkategorijo, oziroma vrsto oblačil, ki vas zanima (Zgornji deli, Spodnji deli, Obleke in krila, …). 
 3. Če ne veste, katera kategorija pripada artiklu, ki vas zanima, lahko uporabite iskalno polje na vrhu vsake strani.
 4. S klikom na posamezen izdelek vas stran preusmeri na razširjen pogled s podrobnostmi izdelka (razpoložljive barve in velikosti, surovinska sestava, vzdrževanje, opis izdelka …).
 5. Izberite željeno barvo, velikost in količino ter kliknite DODAJ V KOŠARICO. Na desni strani se prikaže vsebina košarice. Košarico lahko zaprete in se vrnete na razširjen pogled s podrobnostmi izdelka ter nadaljujete z nakupovanje. Ko ste v košarico dodali vse izbrane izdelke, kliknite nanjo v zgornjem desnem kotu ali izberite PRIKAŽI KOŠARICO.
 6. Tudi iz košarice lahko izberete še dodatne artikle s klikom na NADALJUJ Z NAKUPOVANJEM.
 7. Iz košarice lahko artikle tudi odstranite oziroma povečate ali zmanjšate že prej izbrano količino.
 8. Če ste zaključili z nakupovanjem kliknite NA BLAGAJNO.
 9. V naslednjem koraku (VAŠE NAROČILO) izberite ali želite dostavo naročila na izbran naslov (GLS) ali osebni prevzem v izbrani trgovini Mana.
 10. Če ste izbrali osebni prevzem, izberite, v kateri poslovalnici želite prevzeti svoje naročilo (PREVZEM V TRGOVINI). Preverite lahko naslov in delovni čas trgovin Mana.
 11. Če imate kodo za popust, jo vpišite zgoraj na levi strani in izberite UNOVČI KUPON.
 12. Z nakupom lahko nadaljujete kot gost, se registrirate ali prijavite.
 13. Na levi strani izpolnite PODATKE PLAČNIKA, ustvarite uporabniški račun in če ste izbrali dostavo GLS tudi morebitno dostavo na drug naslov. Vpišite naslov za dostavo (če se razlikuje od naslova za račun). 
 14. Označite, če želite račun na podjetje.
 15. Vpišite 13- mestno številko Mana kartice, če jo imate (ni pogoj za nakup).
 16. Na levi strani lahko še vedno spremenite ali dodate naslov za dostavo in račun.
 17. V VAŠEM NAROČILU spodaj izberite NAČIN PLAČILA (bančno nakazilo, plačilna kartica, plačilo po povzetju – z gotovino ali s kartico).
 18. Potrdite, da se strinjate s Splošnimi pogoji  poslovanja ter Pravilnikom o varstvu podatkov in piškotki.
 19. Naročilo potrdite s klikom na KUPITE SEDAJ. Prejeli boste povzetek naročila.
 20. Če ste izbrali plačilo s plačilno kartico, boste z našega spletnega mesta preusmerjeni na varno stran za plačilo, kjer vpišete vse podatke potrebne za izvedbo plačila. 

Če pa ste izbrali bančno nakazilo, boste prejeli e-sporočilo z navodili za izvedbo plačila.

Če ste ob nakupu za način plačila izbrali plačilo po povzetju, boste strošek nakupa poravnali dostavni službi, ki za nas opravlja dostavo.

 1. Nato boste prejeli e-sporočilo, ki potrjuje, da smo vaše naročilo prejeli. Na naveden e-poštni naslov, vam bomo poslali tudi potrditev naročila, po obdelavi naročila boste prejeli vse nadaljnje informacije.

Za dodatna vprašanja nas lahko pokličete na 03 42 42 822.